Packers Hungary Club

Lacy-blog 07.27

lacyblog0727

Packer Nation,

Az utóbbi pár hétben lazítottam kicsit, de a figyelmem már az edzőtáborra összpontosul. A keménymag visszatér, és azt hiszem keményen odacsapunk majd idén. Ahogy már mondtam nektek korábban, sosem tűzök ki igazán célokat, de a tervem az, hogy ugyanott folytatom, ahol a tavalyi szezonban abbahagytam, megtartva a kemény, erőfutó mentalitást. Volt pár jó edzésem a holtszezon alatt, és úgy érzem, erősebb vagyok, mint valaha.

Az előző szezon vége fájt, de ez motivál minket. Nyerhetsz meccseket a rájátszásban, de semmit sem számít, ha nem jutsz el a Super Bowlig. Bármi, ami kevesebb, mint egy Super Bowl győzelem, az mindig is kudarc lesz a számomra. A személyes statisztikák és rekordok csak addig fontosak nekem, amíg meccseket nyerünk. Az összes edzés és küzdés a holtszezonban, mind azért van, hogy közelebb vigyen minket ahhoz az egy, döntő meccshez. Kész vagyok megmutatni, hogy min dolgoztam, és kész vagyok hazahozni a Lombardi-trófeát Green Bay-be.

Nagyszerű holtszezonom volt, de már alig várom, hogy visszatérjek az edzőtáborba. Remélem látom majd néhányotokat, Packer Nation!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful