Packers Hungary Club

Lacy-blog 08.10

Igazán produktív edzőtáborunk volt idén. Jó volt kimenni a pályára és végre egy kis tempóval játszani, és mivel olyan régóta játszunk már együtt, gyorsan ki tudtuk javítani a hibáinkat. Azt hiszem a veteránjaink tapasztalata és a csapat összetartása miatt készen állunk, hogy nagyszerűen kezdjünk neki az idei előszezonnak.

Egy tehetséges bajnokcsapattal találkozunk csütörtökön, és pár srácnak ez lesz a lehetőség a bizonyításra. Amikor újoncként bekerülsz a ligába, vagy egy új csapathoz szerződsz, mindig azt az első előszezon meccset várod, hogy igazán megmutasd a csapattársaidnak és minden kétkedőnek, hogy megvan benned az, ami szükséges, hogy a legjobb legyél. Azzal a felfogással kell játszanod, hogy a helyed sosem biztos. Folyamatosan bizonyítanod kell, mert a ligában hemzseg a tehetség, és a sorban utánad következő srác készen áll, hogy átvegye a helyed.

A Patriots egy olyan erőt képvisel, amivel számolni kell. Sok zavaró tényező veszi őket körül, de azt hiszem ott is mindenki kész újra csak a focira összpontosítani. Én személy szerint amúgy sem figyelek oda az ilyesmikre. Arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb legyek, a csapatért. Alig várom már, hogy lássam, hogyan jövünk majd ki a kapun. Amikor a pályán vagy, bíznod kell benne, hogy a munkád kifizetődik. Bíznod kell a csapattársaidban és az edzői stábban, minden erőfeszítésed, amit a felkészülésbe fektettél, értelmet nyer ezalatt a pár meccs alatt.

Izgatottan várom, hogy újra akcióba lendülhessek, hajrá #PackerNation!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful