Packers Hungary Club

Lacy-blog 08.19

Packer Nation,

nagyszerű érzés volt újra pályára lépni a múlt héten. A Pats kemény csapat, mindegy, hogy az év melyik szakaszában járunk, ők odateszik magukat. Szerencsére miénk lett a győzelem, és látva, hogyan teljesítettünk, nem is lehetnék boldogabb. Nyilván mivel előszezonról van szó, vétünk pár hibát, de épp most van itt az idő arra, hogy tanuljunk ezekből a hibákból, módosításokat hajtsunk végre, és fejlődjünk, mint csapat.

Azt hiszem, hogy mi, veteránok képesek vagyunk arra, hogy egy gyors tempójú, jó kezdést produkáljunk, és ez meg is mutatkozott. Igazán összetartónak érezzük az offense-t, és a csapat kémiája is magáért beszél. Én is elég jól éreztem magam múlt héten. Gyorsnak, erősnek éreztem magam, és ki tudtam használni pár lehetőséget. Amíg sikerül a csapatot jó pozícióhoz juttatnom, és ezáltal a sikerhez, addig úgy érzem, hogy megtettem a magam részét. Mindig is az volt az elsődleges szempontom, hogy mit tehetek, vagy miben fejlődhetek még, hogy győzelemhez segítsem a csapatot.

Csapatként minden egyes meccsen egyre jobbak akarunk lenni. Az első meccsünk jól jelezte, hogy hol tartunk most. Ezen a héten javítunk pár dolgon, és remélhetőleg Pittsburgh-ben is ismét erősek leszünk a hétvégén. A Steelers egy jó csapat, néhány nagy tehetséggel a támadóegységükben. Gyorsan fel kell majd tennünk néhány pontot, hogy egy kis nyomást levegyünk a védőinkről. Már alig várom!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful