Packers Hungary Club

Lacy-blog 09.01

Az Eagles egy kemény csapat, egyértelműen focizni jöttek a múlt héten, mi pedig sajnos nem játszottunk elég jól a győzelemhez. Az első negyed egyáltalán nem úgy ment, ahogy reméltük, bár a végén azért nyílt pár lehetőség. Az év ezen időszaka arról szól, hogy ki tudd használni az adódó lehetőségeket, és úgy gondolom, hogy a fiatal srácok jó munkát végeztek.

Az előszezon célja, hogy megtaláld a ritmust és tanulj a hibáidból, ez egy folyamat. Szerencsére még mindig van egy kis időnk, hogy fejlődjünk pár területen és kijavítsuk a hibákat. Nagyszerű edzői stábunk van, akik kétségkívül fel fognak készíteni minket a Bears ellen, most viszont még a Saintsre való felkészülésen van a hangsúly.

Rövid a hét, szóval nagyon fontos az összpontosítás és a test felkészítése még csütörtök előtt. Nehéz volt ez a nap a cutok miatt, de a lényeg, hogy ne rágódj olyasmin amit nem tudsz befolyásolni.

Sok szeretetet kaptam az utóbbi hetekben a Packer Nationtől, és szeretném ha tudnátok, hogy értékelem, sokat jelent a számomra. Várom már a csütörtököt, nem is lehetne jobban lezárni az előszezont, mint egy meccsel a Lambeau-n!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful