Packers Hungary Club

Lacy-blog 09.13

Packer Nation, épp a múltkor láttam, hogy 1960 óta minden egyes hazai mérkőzésünk teltházas volt. Több, mint 50 éven át… ez őrület! Bár nem kéne ezen túlságosan meglepődnöm; minden egyes meccsen a Lambeau-n, látom, hogy ti Sajtfejek mindent beleadtok a szurkolásba, hogy segítsetek a csapatnak megnyerni a momentum-csatát. Ebből az energiából táplálkozhatunk, függetlenül a meccs állásától, vagy épp az őrült hidegtől.

Most, hogy kezdődik a szezon, szeretném elmondani, mennyire értékelem, amit tesztek. A Packer Nation-től csakis szeretetet és támogatást kaptam, főleg az utóbbi pár hónapban. Látom a hozzászólásaitokat a közösségi média felületeimen és a honlapomon, amikben sok szerencsét és egészséges szezont kívántok; ez nagyon sokat jelent számomra, és szeretném mindannyiótoknak megköszönni.

Lacy-blog 09-13-1

 

Mostanában sokat gondoltam a családomra. Olyan sokat jelentenek a számomra. Segítenek, amikor épp mélyponton vagyok, mindig tudják, hogy mit mondjanak, amivel felvidíthatnak. És milyen sokszor történt már ilyen… a felnőtté váláskor… nehéz pillanatok az egyetemen… a tavalyi Seattle elleni meccs után. Anyu mindig tudja, mivel érheti el, hogy jobb kedvre derüljek.

A Katrina-hurrikán nyilván sok nehézséget okozott, minden ottani lakos számára, de azt hiszem, a családom elég jól átvészelte a dolgot. Mindig ott vagyunk egymásnak, nem számít, mivel állunk szemben, és ez sosem fog megváltozni. Örülök, hogy láthatnak engem játszani a TV-ben, de nem nagyon szoktunk a fociról beszélni. Más dolgokra koncentrálunk, és ez így jó nekem.

Alig várom már, hogy újra a pályára mehessek, és focizhassak. Ott lenni a srácokkal, az edzőpályán és meccsnapokon, olyan jó buli! Erről szól ez az egész. Jól szórakozunk, miközben megpróbálunk elérni dolgokat a csapatért, és értetek, a szurkolókért. Remélem jó lesz ez az év.

Lacy-blog 09-13-2

 

Mindig szórakoztató kihívás egy csoportrivális ellen kezdeni az évet. Egyből élesnek kell lenned, rögtön a szezon elején, és ez jó. Azt hiszem, láttunk pár jó dolgot a támadósortól az előszezonban, de minden héten tovább kell folytatnunk a munkát és a fejlődést, hogy igazán beinduljunk. Az előszezon sosem olyan gyors, mint az alapszakasz első hete, de az edzéseknél azért gyorsabb, és mivel azért már valamennyire élesben mennek a dolgok, mindenképpen hasznos a számunkra.

Az egyik legnagyobb előnyünk az idei évre a támadósorunk megbízhatósága. Jól együtt tudunk dolgozni, és tudom, hogy a szezon során ez csak egyre jobb és jobb lesz. Történt ugyan néhány korai sérülés, de ezzel együtt is 100 százalékig megbízom a srácokban, hogy vigyázni tudnak Aaronra, és nekem is segítenek majd réseket nyitni.

Részemről én egyértelműen jobban és természetesebben érzem magam futáskor, pontosan tudom, hogy lesznek a srácok. A pass protectionnél is szerephez jutok, és már azt sem aggódom túl. Szóval mindenképpen sokkal nyugodtabb lettem így 3. évemre; alig várom már, hogy végre játszhassak.

Tudjátok, hogy nem nagyon figyelek oda a többi csapatra, de úgy látszik, hogy a Bearsnél akad néhány új arc. Mindig nehéz fenntartani az állandóságot, amikor új srácok érkeznek, de erre való a tábor. Biztos vagyok benne, hogy jó kis próba elé állítanak majd, fel kell készülnünk minden eshetőségre.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful