Packers Hungary Club

Lacy-blog 09.17

Az előző hétvégén történt meg először a karrierem során, hogy a csapat egy csoportrivális ellen kezdi meg a szezont. A rivalizálás hosszú-hosszú időre nyúlik vissza, szóval mindig elég jó érzés nyerni a Bears ellen, főleg a Packer Nation számára. Remélem kihasználjátok az alkalmat, és megnehezítitek kicsit a Bears-fan ismerőseitek hetét! ?

Azt hiszem a támadósor nagyszerű munkát végzett, mind passzjátékoknál, mind futásoknál, mindenki élt a legtöbb lehetőségével. A srácok ott elöl a falban kitettek magukért a futójátékoknál és tovább folytatjuk majd az építkezést. Hogy hogyan is volt az az egykezes elkapás? Hadd foglaljam össze gyorsan, mire is gondoltam közben: oké, úgy látom futni fog, keressünk valaki blokkolnivalót… nem nem, mégis eldobja.. mi ez… MOSS! ? Csak viccelek, de tényleg menő elkapás volt, láttam is róla pár király képet azóta.

Ezen a héten arra koncentráltunk, hogy a testünket megfelelő formába hozzuk, megtegyük a szükséges változtatásokat, hogy felkészülten várhassuk a Seattle-t vasárnap este. Kétségkívül a liga egyik legjobb védelme az övék, szóval nagyon fontos, hogy sok filmet nézzünk róluk, a terveket véghez is vigyük a meccsen, és éljünk a lehetőségeinkkel. Éhesek lesznek a sikerre a vereségük után, de már alig várom a kihívást. Találkozunk vasárnap este, Packer Nation!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful