Packers Hungary Club

Lacy-blog 10.22

A Chargers az egész meccs alatt igazán kemény ellenfél volt, de úgy gondolom, hogy mindannyian odatettük magunkat. Packer Nation, ti is nagyszerű légkört varázsoltatok a stadionba. Nem lett volna szabad engednünk őket így feljönni a végére, de a legfontosabb, hogy meglett a győzelem. Tanulhatunk majd ebből is, hogy minden mérkőzéssel egyre jobbak legyünk.

Mindenki megtette a maga részét, csapatként játszottunk. Jamesnek [Starks – a szerk.] igazán nagy napja volt, szóval egyértelmű volt, hogy őt kell tömni a labdákkal. A védelem is összehozott pár nagy játékot, Damarious pedig a meccset mentette meg azzal a leütött labdával.

Szuper dolog 6-0-val menni a bye weekünkre, most lesz egy kis időnk kipihenni magunkat és felkészülni a szezon második felére. Azt hiszem a lehető legjobbkor jön ez a pihenőhét, mivel akad pár sérült játékosunk… Mindnyájan kihasználhatjuk ezt az időt a gyógyulásra, és hogy a fejekben is rendet tegyünk. Mindig csak a következő hétre kell koncentrálnunk, hogy minden héten 1-0-val végezhessünk.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful