Packers Hungary Club

A futók nagy napja

james-starks-eddie-lacy

A Dallas elleni találkozón kereken 230 futott yard került a csapat statisztikájába, 2009 óta nem fordult elő, hogy a 200 yardot átlépje a csapat a földön. Akkor a Cleveland Browns ellen 202 yardot szerzett így a csapat, Ryan Grant 148 futott yarddal és egy TD-vel járult hozzá a 31-3-as győzelemhez. Olyan pedig emberemlékezet óta nem volt, hogy a csapat több yardot haladjon földön, mint a levegőben, pedig ez a furcsa helyzet is előállt a Cowboys ellen.

Eddie Lacy 24 próbálkozásból futott 124 yardot, ami 5,2 yardos átlagot jelent. James Starks 11 alkalommal kapta a kezébe a disznóbőrt és 71 yardig jutott vele, amivel 6,5 yardot átlagolt. Mindketten bemutattak 20+ yardos futást és természetesen 1-1 futott TD is került a nevük mellé. Ezenfelül az elkapásokból is kivették a részüket, Starks 4 elkapásból 32 yardot, míg Lacy egy elkapásból 24 yardot szerzett. Ketten együtt tehát 251 yardot tettek a közösbe, az összes támadó yard 57%-át.

Ha mélyebben megvizsgáljuk a futásaikat akkor tökéletesen kirajzolódik a két futó közötti stílusbeli különbség. Míg Lacy igazi erőfutó, akit alig lehet szerelni, addig Starks sokkal fürgébb és gyorsabb viszont levinni is könnyebb. Lacy 67 yardot futott a Dallas ellen az első kontakt után (harmadik legtöbb karrierje alatt), ami 2,8 yardot jelent futásonként. Ezzel ellentétben Starks 5,2 yardot átlagolt az első kontakt előtt!

runstats

Eddie Lacy szezonja nem indult valami fényesen, de mint látjuk futni azért nem felejtett el, inkább motivációs gondokkal küszködött. Ez volt idén a harmadik 100+ yardos mérkőzése, a Vikings ellen 100, a Bears ellen 105 yardot ért el. A Lions elleni derbin viszont nevelőcélzattal a padon ült többnyire miután megszegte a csapat esti kijárási tilalmát. Összesen 19 snapet töltött a pályán, abból 13-szor passzjátékhoz kellett blokkolnia.

“Tudom, hogy az utóbbi pár hétben kicsit megváltoztak a dolgok. De úgy gondolom, hogy ez is csak egy újabb remek alkalom volt arra, hogy lássam, ez az, amit imádok csinálni, és nélküle elveszett vagyok. Amikor az edző a padra ültetett, tudtam, hogy nem ez az, amit akarok. Egy igazi áldás, hogy kaptam egy újabb esélyt arra, hogy összeszedjem magam.” – nyilatkozta Lacy.

Úgy látszik a szankció tényleg eredményre vezetett, Mike McCarthy is elégedett Lacy teljesítményével és a magatartási gondok már a múlté.

“Mindig is hittem Eddie-ben. Mindannyian hozunk pár rossz döntést időnként, ez nem befolyásolja a véleményemet Eddie-ről vagy bármely más játékosról. Mindössze újra a célra kellett összpontosítania, és ezt meg is tette, mind láthattuk, amikor a pályára lépett legutóbb.” – mondta McCarthy.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful