Packers Hungary Club

A karácsonyi szünet

Vajon előnyökkel, vagy hátrányokkal jár, ha karácsonykor pihenőt tartanak a játékosok?

Kipróbálták mindkét verziót…

A korábbi években mindenki dolgozott a karácsonyi időszakban. Csapattól függetlenül, félretéve a magánéletet, ajándékozást, csak a munka. McCarthy  saját hibájából tanult, amikor is lekéste testvére esküvőjét. Tanult belőle, hogy vannak magánéleti események, melyek fontosak, és nem pótolhatóak. Ilyen a karácsony is.

Fontos a meccsre való felkészülés, az elmúlt évek tapasztalatai azonban azt bizonyítják, a karácsonyi pihenő nem befolyásolja negatív irányba a teljesítményt. Az utóbbi két évben ugyanis a Packers megnyerte a szünet utáni első játékokat.

A vezetőedző szerint ez egy “nagy adag pozitív energia”. A játékosok és edzők is saját elképzelésük szerint tölthetik a karácsonyt.

lacy chr

Lacy alvást és rajzfilmnézést tervezett, Micah Hyde csapattársaival tölti az ünnepeket. Több veterán játékos meglátogatja családját, feleségükkel és gyermekükkel töltik el a kapott szabadidőt.

mike neal

Mike Neal:

“A futball csak egy játék. Ha tudod, hogy készen állsz a játékra, akkor haza kell menned egy napra, meglátogatni a családod. Mike ezt megérti. Azt hiszem, ez jó, ahogy ő csinálja. Ő egy nagyon családcentrikus edző.”

A karácsonyi pihenőnap mára azonban lejárt, hiszen a csapat Arizónába utazott, és a mai napra már gyakorlat van Scottsdale-ben.

pack winter

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful