Packers Hungary Club

Damarious Randall első elismerése

Kérdéses ugyan az újonc cornerback Damarious Randall szereplése a mai Lions elleni mérkőzésen (térdsérülés miatt), mégis van jóhír is vele kapcsolatban, mivel a liga neki ítélte oda a Hónap újonc játékosa címet novemberre.

damariousRandall

Randall novemberi teljesítménye 24 szerelés, öt passzlevédekezés és két interception. Ez a teljesítmény az NFL szakértői szerint őt tette a liga legjobb újoncává a védők között, s ez valóban szép teljesítmény egy safety-ből frissen átnevelt cornerback-től. Különösen figyelemre méltó azért is, mert többek közt olyan NFL sztárok mellett-ellen is helyt állt mint a Lionsban játszó Calvin “Megatron” Johnson, illetve olyan irányítók passzhatékonyságát is sikerrel mérsékelte mint a Panthers karmestere Cam Newton. Ezzel ő az első Packers védő játékos aki bezsebelte ezt a címet, előtte Eddie Lacy kapta meg ugyanezt a titulust, de a támadók oldalán. Rajta kívül 2012-ben Casey Hayward kapott jelölést ugyanebben a kategóriában, de végül ő nem nyerte el. Gratulálunk!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful