Packers Hungary Club

Fő műsoridőben a csoportrangadó + Playoff körkép

A magyar idő szerinti 19.00 kezdésről átrakták magyar idő szerint hétfő hajnal 2.30-ra A Packers Vikings elleni rangadóját. Ezzel ez lesz az NFL alapszakaszának záró mérkőzése, ami természetesen az Egyesült Államokban a fő műsorsávban lesz látható. Ennek az oka, hogy talán ennek a meccsnek van a legnagyobb tétje az utolsó héten. Biztos nagyon sokan számolgatták már a különböző helyeket az elmúlt hetekben, de gyorsan összefoglaljuk, hogy mire érdemes figyelni az utolsó napon!

NFC

A héten összeállt az NFC 6 csapatos rájátszás mezőnye, azonban a kiemelések körül még mindig vannak kérdőjelek. Most az első helyen kiemelt csapat a Carolina Panthers 14-1-es mérleggel, míg a második a kiütéses győzelmet arató Arizona (13-2). Az Arizonának még van esélye a rájátszásra végig a hazai pálya előnyt biztosító első kiemelésre, míg a pihenő hetet már bebiztosította. Az első kiemelés megkaparintásához a héten hazai pályán meg kellene verniük a a hatodik kiemelt Seattle Seahwaksot (9-6) és ezzel egy időben a Panthersnek ki kellene kapnia hazai pályán a csoportbeli rivális Tampa Bay-től. A két szükséges feltételből az egyik még teljesülhet is, de Carolina nem biztos, hogy elkótyavetyéli az első kiemelést.

Minnesota Vikings quarterback Christian Ponder is sacked by Green Bay Packers Clay Matthews during the third quarter of the Minnesota Vikings game against the Green Bay Packers on November 14, 2011 at Lambeau Field in Green Bay, Wisconsin. (Pioneer Press: Sherri LaRose-Chiglo)

Jelenleg a Green Bay (10-5) tanyázik a 3. kiemelt pozícióban, míg a 4. kiemelt helyet a Washington (8-7) a héten bebiztosította a Philadelphia ellen. Az NFL szabályai szerint a csoportgyőztesek helye garantált, így lehetséges, hogy habár a Minnesota (10-5) mérlege jóval jobb, mint a fővárosi gárdáé, mégsem kerülhet szóba a 4. ág. Ezzel el is jutottunk a a fő műsoridőbe emelés okához. Először is, amelyik csapat nyer az megszerzi az NFC North első helyét. 2011 óta mindig a Packers húzta be ezt a címet. Másrészről, ha Minnesota nyer 3. kiemelt lesz és a 6. kiemelttel játszhat a wild card héten. Ha tényleg nyernek a vikingek, akkor a Packers 10-6-tal zárná a szezont az NFC North második helyén és 5. kiemelt pozícióban várná a rájátszást és biztos, hogy a Washingtont látogatná meg. Ha viszont a Packers húzza be a meccset, akkor a Minnesota sorsát az Arizona – Seattle rangadó eredménye is befolyásolja. A Seattle és a Minnesota is 10-6-tal zárja a szezont, akkor mivel a tengeri sólymok nyertek Minnesotában az alapszakaszban, így övék az 5. kiemelés a Washington meglátogatása és a Minnesota újrázhat a Packers ellen. Ha viszont a Seattle kevésnek bizonyulna a Arizona otthonában, akkor Minnesota kapja a Washingtont a Seattle pedig megy a fagyott tundrára. Tehát érdemes lesz a kávékat bekészíteni és magyar idő szerint éjszaka megnézni az Arizona – Seattle meccset is.

Tehát a lényeg:

Arizona vs Seattle (W) + Green Bay (W) vs Minnesota -> WC héten: Green Bay vs Minnesota  + Washington vs Seattle

Arizona  (W) vs Seattle + Green Bay (W) vs Minnesota -> WC héten: Green Bay vs Seattle  + Washington vs Minnesota

Arizona vs Seattle (W) + Green Bay  vs Minnesota (W) -> WC héten: Minnesota vs Seattle  + Washington vs Green Bay

Arizona (W) vs Seattle + Green Bay  vs Minnesota (W) -> WC héten: Minnesota vs Seattle  + Washington vs Green Bay

AFC

Habár ez a Packers szempontjából kevésbé jelentős, de a teljesség kedvérét átvesszük az AFC playoff képét is. A 16. játékhétből még hátra van a hétfő esti rangadó. A Denver – Cincinnatti meccs még nagy hatással lehet a jövőhétre. Az biztos, hogy az AFC South győztese szerzi meg a 4. kiemelést. A Houston(8-7) és az Indianapolis (7-8) versenyzik egymással. Ha az Indy nyer és a texas-iak kikapnak, akkor a Colts jut a playoff-ba a közös ellenfelek elleni jobb mérleg okán. Ehhez a Houston-nak hazai pályán a Jaguarstól kellene kikapnia. A Colts mellett még a Pittsburgh Steelers van versenyben a bejutásért. Ők a Jets meccsét figyelik majd árgus szemekkel, akiknek a Bills törhet borsot az orruk alá. A felsőházban pedig a New England a pihenőhét és a hazai pálya előnyének a várományosa.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful