Packers Hungary Club

Gyors ismétlés, hogy mire is fókuszáljunk az esti mérkőzésen

1. Play- hívások
Mike McCarthy tette, amit tennie kellett, melyből tényeket és feltételezéseket is levonhatunk. Tény, hogy a csapat jobban teljesített, sőt nyert. Feltételezés, hogy mindez „csupán” ezen az egy változtatáson múlt.
Alex Van Pelt nyilatkozata szerint:

alex van pelt

 

„Úgy dolgozott, mint egy koordinátor. Higgadt, nagyon könnyű vele dolgozni. Az Ő hangja ott van mindenhol, az egész rendszerben, amiben dolgozunk. Mindig jó ötletekkel jön.”

 

2. A rövid yard helyzetekkel problémája van a Packersnek. A 3rd&1 próbálkozásokkal kezdeni kell valamit, csakúgy mint a mix-and match (futás és passz kombinálása) lehetőségekkel. Fontos lenne a folyosó megnyitása, biztosítása, hogy a hiányzó yardokat teljesíteni tudja a játékos.
James Campen: (a támadófal edzője):

james campen

 

„A futást akkor hívják, ha megvan hozzá a tőke. Meg kell lenni hozzá az embereknek. Ez a lényeg. Nekünk kell hozzá mozgatni a játékosokat. Meg kell könnyíteni a runningback dolgát. Ha megvan, hogy passz lesz, akkor meg kell győződni annak védelméről is.”

3. Átalakult a Raiders
Már nem az úgymond „alsókategóriás” csoportba tartozik a Raiders. Olyan fiatal tehetségeket igazoltak le, mint pl. Amari Cooper. A másodéves Derek Carr (QB) sokat fejlődik. A 28 TD passzal holtversenybe szállt a 4. helyért az NFL-ben.
Clay Matthews:

clay matthews

„Azt hiszem, jó támogatás van körülötte. Nyilvánvalóan birtokolja a tehetséget, valamint olyan elkapók vannak, akikkel teljes az offense. Sokkal jobban játszanak idén, mint tavaly, amikor újoncok voltak.”

 

 

CWcvvotUwAEHzNw

Szusszanásnyi idő van még az esti mérkőzésig, szurkolásra fel!

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful