Packers Hungary Club

Játékosmozgások a gyakorlócsapatban

Játékosmozgásokról számolt be a Packers hivatalos oldala. A gyakorló csapatba érkezett Jamel Johnson elkapó és Ross Scheuerman futó, távozott viszont Kyle Sebetic safety. Kedden jelentette be Ted Thompson GM a változásokat.

A fiatal játékosok nem számítanak kifejezetten elitnek. Jamel Johnson ugyan Alabama-ból érkezett, de nem onnan, ahonnan Eddie Lacy, vagy Ha Ha Clinton-Dix, hanem az Alabama State-ről. Itt is 3. számú elkapó volt végzős évében, korábban 1 évet kihagyott, mert a Troy egyetemről átiratkozott. A 10-es számú mezben lép majd pályára.

Scheuerman (ejtsd: SHER-man) a Lafayette (Pa.) College hallgatója volt, aki nem draftolt újoncként a Steelers alakulatát erősítette a nyáron, de megsérült és augusztus végén el is küldték az acélosok. Egyetemi pályafutása alatt 45 mérkőzésen 3504 yardot szorgoskodott össze 31 TD kíséretében. A 26-os számot fogja viselni.

Nagy meglepetés lenne, ha gyakran emlegetnénk a nevüket a jövőben, de valószínűleg a futók és az elkapók korántsem ideális napjait szeretnék az igazolásukkal az edzők kicsit felpörgetni. Köszöntjük őket a csapatban és reméljük szép karrier vár rájuk, Kyle Sebetic-nek pedig minden jót kívánunk a továbbiakban!

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful