Packers Hungary Club

Kezdő free agent igazolás az ACL sérült sztár helyére!

Brett Goode neve hallatán nem biztos, hogy sokan felkapják a fejüket, hisz egy long snapper nem akkora sztárjátékos egy csapatban mint például az irányító. Most sajnos mégis le kell, hogy írjuk a nevét, ugyanis a legutóbbi Raiders elleni  mérkőzésen ACL szakadást szenvedett, de még hősiesen végig játszotta a mérkőzést. Ám most emiatt keddi nappal sérült listára került és ebben az idényben már sajnos biztosan nem fog pályára lépni.

brett cikkbe

Goode nyolc éve a Packers játékosa és eddigi játékára sosem volt panasz. Helyét a szezon hátralevő részére a frissen leigazolt Rick Lovato veszi át. A most 23 éves Lovato draftolatlan újoncként került a Chicago Bears csapatához idén júniusban, ám augusztus 31-el ki is adták az útját, azóta szabad ügynökként kallódott. Most rögtön a Green Bay-i kezdő csapatban kap lehetőséget a bizonyításra.

lovato cikkbe

Érdekesség vele kapcsolatban, hogy tud LB poszton is játszani szükség esetén, illetve falemberként is be tud ugrani ha kell. Az 59-es számot fogja viselni a Packersben.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful