Packers Hungary Club

Lacy körül újra forr a levegő

Eddie Lacy sajnos egész év folyamán rossz okokból került a figyelem középpontjába. Hosszú gyenge teljesítmény után, ami alatt túlsúlyról és sérülésekről szóltak a hírek, végre értékelhető teljesítménnyel jelentkezett a futó. NFL karrierje során először produkált két legalább 100 yardos hétvégét egymás után. Aztán megint beütött a krach. A Detroit ellen nagyon limitált teljesítményt nyújtott, ami annak is köszönhető, hogy meglepően keveset láttuk a pályán. Emellett apróbb keretmódosítások is történtek és hirtelen bekerült a csapatba az a Crockett, aki egyből fontos szerephez is jutott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk megint futó érkezett próbajátékra. Nem is akárki. Montee Ball, a Wisconsin egykori sztárfutója. Megvan a válasz ezekre a furcsa történésekre! A csapat már szerdán megérkezett Detroitba. Sajnos Eddie Lacy és Alonzo Harris is lekéste a kimenő idő végét. Mike McCarthy és stábja nem tolerálta, hogy a srácoknak, valami fontosabb dolguk lehetett a detroit-i éjszakában, mint a hotelszobában pihenni. Harrist azonnal kivágták, Lacy pedig a padon találta magát.

Nagyon nagy butaság volt ez a részükről.

“Ez mindig nagyon kemény, de támogatnod kell a csapat döntését!” nyilatkozta Lacy a Green Bay Press Gazettnek. “Nem csak rólam szól ez a helyzet. Menned kell és csinálni, amit mondanak!”

Reméljük összekapja magát, mert eddig siralmas hullámvasút az idei éve!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful