Packers Hungary Club

Rodgers: Nem a play-hívás volt a kulcs

mccarthy_rodgers

Aaron Rodgers szerint a vasárnapi 28-7-es sikerrel végződő Dallas elleni találkozón a produktivitás és nem a play-calling volt a legfontosabb differencia az előző hetekhez képest. Mint ismeretes Mike McCarthy órákkal a Cowboys elleni mérkőzés előtt jelentette be, hogy újra ő fogja hívni a játékokat a mérkőzésen, ezzel kvázi kegyvesztetté tette Tom Clementset.

“Nem a playhíváson múlt a dolog, hanem a kivitelezésen. Az utóbbi hetekben nem úgy hajtottuk végre a dolgokat, ahogy kellett volna. Ma egy kicsit jobb volt a helyzet, javultunk a 3rd down-oknál és a red zone-ban is, szóval nyilván ezek miatt több lehetőséghez jutottunk. 80 playünk volt, inkább a futójátékokra alapoztunk egyrészt az időjárás miatt, másrészt pedig azért, mert Eddie és James sikerrel futottak a labdával.” – mondta Rodgers.

A Starksnak adott TD passz után még poénkodott is egy sort, hogy fogalma sem volt róla mit mond a fülére McCarthy, nem érti meg mert pittsburghi dialektusban beszél. A legszembetűnőbb változás a támadások tempójában jelentkezett, nem kevesebb mint 86 támadójátékot indított a Packers, ez idén a legtöbb.

“A playhívás lényege a ritmus megtalálása, én ebben hiszek. És persze kell egy megfelelő irányító, aki képes menedzselni a játékot. A playeket hívó ember igazi feladata az, hogy az információt minél gyorsabban eljuttassa az irányítóhoz, aki majd elvégzi a többit. Nincs nála jobb ebben.” – mondta Mike McCarthy vezetőedző Aaron Rodgersről.

Aaron Rodgersnek legutóbb a Chargers elleni mérkőzésen volt jobb a passer ratingje, mint az épp aktuális ellenfél irányítójának. Ez a sorozat most szerencsére megszakadt, 218 yardig és 2 TD-ig jutott, ami 99.5-ös passer ratinget jelentett.

“A mostani meccsen kicsit jobban erőltettük a checkdown passzokat, és 3 vagy 4 alkalommal be is jött. Ha visszanézel a támadóink teljesítményére az elmúlt pár hétből, nehezen jut eszedbe olyan alkalom, amikor a checkdown passzunkat pozitív yardmennyiségért sikerült kivitelezni.” – elmélkedett A-Rod.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful