Packers Hungary Club

Újabb két játékos érkezett próbajátékra

Két újabb név bukkant fel a mai edzésen a Packersnél. Montee Ball (RB) és Zac Dysert (QB) érkezett a pénteki tréningre próbajáték gyanánt. A most 24 éves Montee Ballnak nem teljesen ismeretlen a wisconsini környezet, ugyanis egyetemi éveit itt töltötte és nem is akármilyen eredményeket ért el az University of Wisconsin színeiben(összesen 83 TD-t és ebből 77 futott TD-t termelt az egyetemi évek alatt).

montee-ball

Ballt a Denver Broncos csapata draftolta le a 2013-as újonc börze második körében és a 2013-2014-es szezont a vadlovaknál töltötte, ezidő alatt 731 futott yardot(4,2-es átlaggal), 207 elkapott yardot és 5 futott TD-t jegyzett, ám múlt szeptemberben mégis megváltak tőle Colorado-ban. Természetesen Mike McCarthy vezetőedzőt azonnal arról kezdték faggatni a riporterek, hogy ez megint csak azt jelzi-jelezheti, hogy Eddie Lacy alatt rezeg a léc? Ám a főedző ezt továbbra is cáfolta, Lacy Lions elleni limitált “bevetésének” okairól azonban nem nyilatkozott részletesen, csupán annyit közölt, hogy a játékhoz kapcsolódó egyéb (belső)  okokból született ez a döntés a meccs folyamán.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful