Packers Hungary Club

Aaron Rodgers agymanói

agymanok_rodgers

Aaron Rodgers háza Green Bay külvárosában általában nem túl zsúfolt. A kisebb palotának beillő épületben természetesen moziterem is található, ahol időről időre filmnézős délutánt tart Rodgers. Körülbelül egy hónapja barátnőjével, Olivia “Cool” Munn kisasszonnyal szintén házigazdái voltak egy ilyen mozizásnak, ahova barátaikat és azok gyermekeit hívták meg. A levetített film pedig a tavaly nyáron nagy sikerrel bemutatott Inside Out (Agymanók) című Pixar animációs mese volt.

Rodgersnek nagyon bejött az alkotás: “Ez egy nagyszerű film!” lelkendezett az irányító. A mese egy 11 éves kislányról, Riley-ról szól, akinek az agyában található Központban laknak az érzelmek: Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor. Mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a hétköznapok kihívásain. A kalandok alatt emlékek születnek, amik az érzelmeknek megfelelő színű gömbök formájában kerülnek raktározásra. Így lehetnek az emlékgömbök sárgák (öröm), kékek (bánat), pirosak (harag), lilák (félelem) és zöldek (undor).

inside_out_-_emotion_poster_collaboration

A Redskins elleni 35-18-as sikert követően, miközben Rodgers a FedEx Field folyosóin sétált a csapatot szállító buszhoz, sunyi vigyorral, büszkén megjegyezte: “Lett néhány új sárga!”

További hasonlattal élve, élete legfrusztrálóbb alapszakaszát zárta csapat, melynek kapcsán Rodgers elismerte, hogy sok kék és több piros gömb is született a fejében mint általában. Amiben bőven van igazság, hiszen sokkal többet láthattuk összeráncolt homlokkal, mint mosolyogva, ahogy azt megszoktuk.

A mérkőzés végén azonban Rodgers fejében Derű átvette a hatalmat, és akárcsak Riley esetében, a sárga gömbök bőven túlnyomó többségben voltak az emlékek között. Ennek volt ékes példája a bohóckodás, amit McCarthyval lenyomott a pálya szélén.

“Élvezi a játékot, és pont erről szól a playoff foci. Sok tapasztalatot gyűjtött már ilyen meccseken és fontos számára, hogy feltüzeljen minket. Nem csak a jó játékával, hanem az egész kisugárzásával. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is neki ma.” – mondta McCarthy.

Rodgers elmondása szerint az elmúlt hetekben nem mindig volt megfelelő a testbeszéde a rengeteg frusztráció miatt, de megfogadta, hogy ezentúl sokkal pozitívabb kisugárzása lesz, mind a felkészülések, mind a mérkőzések alatt.

“Ez minket is feltölt. Amikor a legjobbját nyújtja, az átragad másokra is, és mindenki jól fog játszani. Ő a vezetőnk. A csapatnak csak annyira megy, amennyire neki megy a játék. Látni azt, hogy szépen visszanyeri az önbizalmát a nagyszerű dobásaival, ez az az Aaron, akit megszoktunk. Ez az a fickó, akire szükségünk lesz a továbbiakban, és ő tudja is ezt. Igazán nagy hatással van az egész csapatra.” – vélekedett a veterán guard, T.J. Lang.

Reméljük, most már végleg Derű veszi át az irányítást nem csak Rodgers, hanem az egész csapat fejében, mi, szurkolók pedig szintén megszabadulunk Bánattól. Bizakodásra ad okot, hogy a Cardinals ellen rettenetesen motiváltan készül a csapat, mindenki szeretne visszavágni a Pintyeknek a 16. heti csúfos vereségért.

“Nyertünk, szereztünk 35 pontot, szóval kicsit jobban sikerült az előrehaladás. A rájátszás mindegyikünkből kihozza a legjobbat. Nyersz, vagy kiesel. Minden felpörög, az összpontosítás és az egész intenzitása megnő. Sikerült már pár dolgot összehoznunk ebből idén, de eddig valahogy nem állt össze a csapat. Történnek olyan dolgok egy meccsen, amiről talán nem esik szó a hét folyamán, de ha azokat is sikerül megoldanunk, és persze azokat is, amiket megbeszéltünk, akkor az offense-ünk sokkal veszélyesebb lesz. Nagy dolog ez a számunkra. Az utóbbi hetekben sokat beszéltem arról, hogy képesek vagyunk rá, hogy fordítsunk a sorsunkon. Sokan azt gondolhattátok, hogy csak üres duma volt, de mindössze szükségünk volt egy ilyen meccsre, hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat. Pont a héten mondtam, hogy csak 1 meccsre van szükség. Egy jó teljesítményre, ami újra a jó irányba terel bennünket, hogy mindenki elhiggye, sikerülhet.” – magyarázta Rodgers.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful