Packers Hungary Club

Adams térde valószínűleg rendben lesz

davante adams

Mint emlékeztek rá tegnap este Davante Adams kisebb térdsérülést szenvedett, miután egy 9 yardos elkapást követően Richard Rodgers ráesett. A kisebb baleset eredményeképpen Adams jobb térde sérült meg, de önerőből el tudta hagyni a pályát. Nos Adams egyelőre bizakodó, kisebb ficamot állapítottak meg nála.

“Azt mondták, hogy valószínűleg az lenne a legjobb és legokosabb döntés, ha nem mennék vissza a pályára a hátralévő időre. A hét folyamán majd meglátjuk, hogy mi lesz, de azt hiszem, rendben leszek.” – mondta Adams.

A másodéves elkapó a mérkőzésen négy elkapást és 48 yardot jegyzett, beleértve a 10 yardos TD elkapását is a második negyedben. Ezt megelőzően utoljára december 3-án, a Lions ellen volt eredményes az end zone-ban. A szezon elején négy mérkőzést kihagyó játékos az alapszakaszban 50 elkapásból 483 yardot és 1 TD-t ért el. A PFF értékelése szerint jelenleg 50,1-es értékeléssel a csapat legrosszabb elkapója, liga szinten a 107. helyet foglalja el a wide receiverek között.

“Davante igazán a legjobbját nyújtotta az utóbbi 2 hét edzésein és jó estét vártunk tőle. Remélhetőleg jól lesz, a napokban kiderül, hogy pontosan hogy áll a térde.” – tette hozzá Mike McCarthy vezetőedző.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful