Packers Hungary Club

Ahman Green a mozikban!

Ahman Green a Packers történetének legtöbb yardot termelő running backje és a Green Bay Packers Hall of Fame beiktatott tagja egészen kiskora óta hatalmas Batman fan. Az egyik lábán még egy Batman logós tetoválás is helyett kapott.

CZx7fggUUAAnwMB

Green a mai napig Wisconsinban él feleségével és öt gyermekével, ahol hatalmas népszerűségnek örvend. A mi nap a “Just not Sports” című podcastben adott interjút, amiből egy igen érdekes információ került napvilágra. Green ugyanis szerepet kapott a márciusban mozikba kerülő Batman v Superman – Az igazság hajnal című blockbusterben.

“Ha megnézed az IMDb.com-on ott vagyok a szereplők között. Szóval úgy gondolom kicsit több vagyok mint egy extra. Ez egy valóra vált álom számomra, hatalmas lehetőség, hogy Zack Snyder lehetőséget adott nekem erre.” – lelkendezett Green

Nos ez valóban így van, az IMDb szerint a “Thug #2” szerep jutott a legendás running backnek, reméljük még mondatot is kap majd a filmben.

imdb

A kapcsolat nem is lehetett volna ennél kézenfekvőbb, Zack Snyder ugyanis Green Bay-ben született és hatalmas Packers drukker. Green folyamatos kapcsolatban volt a rendezővel, aki természetesen tudott arról, hogy fanatikus Batman fan a futójátékos, adta magát a gesztus, hogy meglepi egy kisebb szereppel.

Ahman Green nem először fog mozifilmben szerepelni, a Kegyenc Fegyencben a Gyémánt királyt alakította, valamit volt egy kisebb szerepe a Felnyomva című akció-vígjátékban is. Szerepet kapott az idei év végén mozikba kerülő The 60 yard line című filmben is, ami egy Packers témájú romantikus-vígjáték lesz. Ebben az alkotásban saját magát fogja alakítani. Ebben a filmben egyébként John Kuhn is fel fog tűnni.

60yard

Mivel előreláthatólag Zack Snyder fogja rendezni a következő két Igazság Ligája filmet is reméljük lesz még lehetősége, hogy Green kedvenc szuperhőse mellett feszíthessen a filmvásznon.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful