Packers Hungary Club

Célegyenesbe ért az előkészítés

Mint beszámoltunk már róla, tavaly augusztusban a csapat nyilvánosságra hozta nagyszabású fejlesztési tervét, ami Titletown District néven fut. Azóta nem sok információ szivárgott ki a projektről, de a háttérben lázas előkészítő munka folyt. A tavalyi évet a csapat a szükséges földterületek megszerzésével töltötte, jelenleg 137 ezer négyzetméteres terület áll a rendelkezésükre a Lambeau Fieldtől nyugatra, a Lombardi Avenue, South Ridge Road, Marlee Lane és Brookwood Drive által határolva. A földvásárlások és a megfelelő infrastruktúra kialakítása nagyjából 120-130 millió dollárjába került a Packersnek. A tervezett negyedben 4 csillagos hotel és spa, kézműves sörfőzde, jégpálya, éttermek, egy futballpálya méretű zöldterület és egyéb szórakoztató létesítmények is helyet kapnak majd.

tittletowndistrict

tittletowndistrict2

Az előkészítő munka után, idén érdemben elindulhatnak a tervezett fejlesztések, melynek keretében első lépésként január 21-én, délután 6 órakor közösségi találkozót szervez a csapat a lakosság részére, ahol részletesen beszámolnak a Green Bay-i polgároknak a fejlesztésekről, továbbá minden felmerülő kérdésre is válaszolnak.

Ezt megelőzően január 19-én egy zárt ülésen folytatnak tárgyalásokat majd a városvezetéssel, közösen próbálják megtalálni annak a módját, hogy a gigaberuházás kivitelezése a lehető legkisebb mértékben zavarja meg a mindennapi életet a városban.

Amint további információk lesznek természetesen beszámolunk majd róla, elvégre mindannyiunknak tudni kell mikor érdemes majd kilátogatni 🙂

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful