Packers Hungary Club

Egy legendás ereklye kalapács alatt

Jerry-Kramer

Nem mindennapi ereklye kerül elárverezésre, Jerry Kramer a Green Bay Packers Hall of Fame beiktatott offensive guardja ugyanis aukcióba bocsátotta az első Super Bowlért kapott bajnoki gyűrűjét. Kramer az egyik legnépszerűbb tagja a 60-as évek Packers csapatának, kétszeres Super Bowl győztes, 3-szoros NFL bajnok, 5-szörös All Pro és 3-szoros Pro Bowl választott.

Kramer jelenlegi anyagi helyzete stabil, kényelmes körülmények között tölti nyugdíjas éveit. Nem kényszerből árverezi el egyik legbecsesebb tárgyát. Úgy fogalmazott csupán annyi ereklyét felhalmozott az évek során, hogy úgy döntött megszabadul egy-kettőtől. Nem mellékesen ezzel is szeretné öt unokájának egyetemi tandíját biztosítani.

kramer_ring

A legóvatosabb becslések szerint 100,000 amerikai dollárt biztosan fog Kramer számlájára hozni a gyűrű eladása. De azt sem tartják kizártnak, hogy rekordáron fog elkelni, megdöntve a legdrágábban eladott eredeti Super Bowl gyűrű árát. A legmagasabb összeget eddig a New York Giants legendájának, Lawrence Taylornak a 25. Super Bowlon kapott gyűrűjéért fizették. Ez az ékszer 230,401 dollárért kelt el még 2012-ben. Tavaly a Chicago Bears egykori kiválóságának, William Perrynek a 20. bajnoki címért járó gyűrűjét 203,150 dollárért sikerült eladni.

kramer_ring2

Az időzítés nem is lehetne jobb Kramer számára, az 50. évforduló remek alkalom, hatalmas az érdeklődés az esemény iránt. Az első Super Bowlhoz köthető ereklyék pedig mindig kiemelt helyen voltak a sportrelikviák között. A gyűrű mellett a pályán viselt meze is kalapács alá kerül.

Ez a harmadik Packers gyűrű az 1966-os bajnok csapatból ami eladásra kerül. 2011-ben Steve Wright csere OL játékos gyűrűje 73,409 dollárért kelt el, valamint Ray Nitschke gyűrűjét is eladták, az összeget nem hozták nyilvánosságra (könnyen lehet, hogy ez az ékszer magasan rekorder).

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful