Packers Hungary Club

Elliott már visszatérne

jayroneelliott

Jayrone Elliott szezonja nem alakul túl jól idén. A másodéves outside linebacker már a szezon közben is mérkőzések kihagyására kényszerült sérülések miatt, nem játszott a Panthers és a Lions ellen sem. Majd a szezon végén combsérülést szenvedett és nem tudott pályára lépni a Cardinals, Vikings és a Redskins ellen sem.

“Ember, nem akarok többet a pálya szélén ücsörögni…” – mondta Elliott mosolyogva. “Sosem volt még ilyenben részem, hogy 3-4 hétig kimaradjak mindenből. Teljesen más perspektívából figyelhettem a játékot és készen állok a visszatérésre.”

Mikor egészséges nem csak a védelemben kap lehetőséget, hanem a speciális egység mind a négy csapatában is számít rá Ron Zook. 11 ST-ben elért tacklje a harmadik legtöbb a csapatban, emellett a védelemben elért 24 tackle-t, 3 sacket, egy kierőszakolt fumble-t és egy interceptiont is. Tette azt annak ellenére, hogy nem sokat játszott, összesen 177 snapet töltött a védelemben (97 passz snap, 80 run snap).

“A szezon eleje óta nem éreztem magam ilyen jól. Talán San Diego óta. Jól vagyok. Kész vagyok újra pályára lépni és játszani. Meglátjuk, hogy mennek a dolgok a héten.” – bizakodott Elliott

Nem lesz egyszerű dolga Elliottnak ha számottevő játékidőt akarnak magának kiharcolni. Nick Perry és Mike Neal is brillírozott az előző, Washington elleni derbin. Rajtuk kívül rotációban van még Datone Jones, Julius Peppers és Clay Matthews is (ha épp nem ILB) az LB sor szélén. Mindenestre mi szurkolunk a fiatal tehetségnek, nem egyszer megvillantotta már playmaker képességeit.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful