Packers Hungary Club

Első körös draft várományosok a célkeresztben

Bár messze még a májusi játékos börze, a játékos felmérő-felderítő gépezet máris elindult Green Bayben. Ugyan nem túlzottan jellemző Ted Thompsonra, hogy kifejezetten a hiány posztokat húzza a drafton, ettől függetlenül sosem megy el figyelmetlenül az adott évre jósolt legtehetségesebb játékosok mellett. A Senior Bowlon megkörnyékeztük az idei drafton első körökbe várható védő falembert, a  Penn State egyetemről érkező Austin Johnsont.

austin johnson

Az 1993-as születésű Johnsont a 7. legjobb DL-ként aposztrofálják a májusi megmérettetésre és az 50. picken belül várják a kihúzását az NFL draft szakértők. Austin 193 cm magas, 146,5 kilót nyom és utolsó egyetemi évében 78 tackle, 15 for a loss és 6.5 sack került be a statisztikájába.

Egy másik úriember pedig interjún volt nemrég Green Bayben, őt is első körökbe várják a szakértők májusban. Reggie Ragland ugyancsak 1993-ban született és az egyik legjobb (I)LB prospectként tartják számon az idei class-ból.

ReggieRagland_2014_2

Az Alabama egyetemről frissen kikerülő Reggie 188 cm magas és 114 kg és 2015-ben kiérdemelte  a SouthEastern Conference  Defensive Player of the Year (az év védő játékosa a Délkeleti Konferenciában) címet. Az amerikai sport szaklapok információi szerint, Ragland után az Oakland Raiders csapata is élénken érdeklődik.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful