Packers Hungary Club

Fogyás specialista veheti kezelésbe Eddie Lacyt

Nem akárki kereste meg a mostanában túlságosan is jó kötésű futónkat fogyás témában. Tony Horton amerika szerte közismert sztár személyi edző, író és egykori színész neve sokaknak ismerős lehet, főleg az általa kifejlesztett speciális P90X nevű extrém edzésmódszer révén. Sok sztárt segített már a legjobb forma kidolgozásához eddigi pályafutása során többek közt Bruce Springsteen, Usher, Tom Petty, Billy Idol és Annie Lennox is a kliensei voltak.

tony cikkbe

A Horton által kidolgozott P90X edzésprogram lényege, hogy otthon is végezhető, szigorú edzési és étkezési szabályokat alkalmaz, továbbá  90 napos periodikus edzés ciklusokra van osztva. További jellemzője még az úgynevezett Cross-Training mód alkalmazása is a program során, melyben felváltva kell csinálni a cardio és súlyzós edzéseket is. Lacy esetében a legfontosabb természetesen a súly csökkentés lenne, de Tony edzés programja emellett az erőszint megtartását is szavatolná, ami az erőfutónk esetében alapvető. Reméljük Eddie (és a csapat) elfogadja és támogatja majd a sztáredző segítségét.

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful