Packers Hungary Club

Jordy, a szabályalkotó

Jordy Nelson – mint tudjuk – az előszezonban összeszedett térdsérülése miatt kihagyni kényszerül az idei szezont, a csapat és a szurkolók legnagyobb bánatára. Ennek ellenére aktívan részt vesz a csapat életében, a szezon elejétől fogva ott van a meetingeken, edzéseken, csepegteti a tudást a fiatal elkapók fejébe, illetve sokszor láthatjuk a hazai mérkőzéseken is, amint a pálya szélén A-Roddal, vagy épp Cobbal beszélget.

JORDYn

Azonban nem a Green Bay Packers az egyetlen szervezet, ahol besegít a receiver. Jordyt ugyanis felkérték külső tanácsadónak a “catch committee”-be, vagyis abba az újonnan alakult bizottságba, akiknek feladata, hogy együtt kialakítsanak egy olyan egységes, egyértelmű szabályrendszert az elkapásokra, amit a későbbiekben sikerrel alkalmazhatnak majd a ligában.

Nelson az egyetlen jelenleg is aktív játékos, aki részt vesz a bizottság gyűlésén.

A Packers játékosa elég nívós társaságba került, hiszen a tanácsadó ex-játékosok között olyan nevek találhatóak, mint Cris Carter, Steve Largent, Fred Biletnikoff és Tim Brown (valamennyien Hall of Fame-be iktatott elkapók), illetve az egykori WR Randy Moss, vagy épp a tight end Chad Lewis.

A hat főből álló bizottság tagjai pedig: a Hall of Fame vezető Bill Polian; Ken Whisenhunt, Jim Schwartz és Joe Philbin ex-vezetőedzők; az egykori wide receiver James Thrash és Tom Finken, a volt side judge.

NFL: Preseason-Philadelphia Eagles at Green Bay Packers

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful