Packers Hungary Club

Két edző távozott

A szezon végén megkezdődött a csapatnál a rendrakás. Tavaly a speciális egység koordinátorától váltunk meg az iszonyat gyenge ST munka miatt, idén eddig két posztedző találta magát kapun kívül.

samgash

Sam Gash az egykori Super Bowl győztes fullbackből avanzsált running back edző 2014 óta szolgálta a csapatot mint a futók edzője, előtte 5 szezonon át volt a Detroit Lionsnál szolgált szintén ezen a poszton. Ő lett a hektikus szezon első áldozata. Kirúgása nem meglepő hiszen Eddie Lacy idén magához képest nagyon visszafogott teljesítményt nyújtott, többek közt motivációs problémái is voltak, ennek pedig lehet az egyik oka a nem megfelelő edzői hozzáállás is.

jerryfontenot

A másik távozó szintén posztedző, Jerry Fontenot a tight endek edzője volt, egészen a tegnapi napig. Az ő kirúgása sokkal meglepőbb mint Gash távozása. Fontenot 2006 óta szolgálja McCarthyt, gyakorlatilag ő hozta a csapathoz, volt OL, RB és végül TE edző is. Az ő kirúgásának hátterében a tight endek visszafogott blokkolási képességei állhatnak. Valahogy évek óta nem sikerül egyiket se megtanítani a helyes sémákra, sokkal több segítséget kéne jelentenie mind a futások, mind a passzjátékokban a tight endek játékának.

Utódjuk még nincs megnevezve.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful