Packers Hungary Club

Két új játékos a csapatnál

Alig, hogy lezárult az alapszakasz, máris két új játékos kapott szerződést a zöld-arany vezetőktől. Az új jövevények  Ryan Williams (QB) és William Campbell (OL).

 

ryan cikkbe 2

Ryan Williams

focis pályafutása eredetileg a memphisi egyetemről indult ahol kétezer yard fölött teljesített az ott töltött két év alatt, ám ezután ACL sérülés miatt hosszabb időt ki kellett hagynia. Végül a Miami egyetemen fejezte be senior évét (tartalék irányítóként) és ott is összehajigált azért 506 yardot. A Medal of Honor Bowl egyetemi utószezon all-star döntőjében MVP-nek is megválasztották a végzős éve végén 2014-ben. Tavaly május elején járt már Green Bayben egy draft előtti bemutatkozó látogatáson. A drafton végül nem kelt el, és bár több forrás szerint is tárgyalásokat folytatott a Cincinnati Bengals csapatával, szerződést végül tőlük sem kapott. Leigazolása azt jelzi-jelezheti, hogy a csapatvezetés már most gondol a holtszezon csapatépítési időszakára, továbbá arra, hogy a szezon végén szabad ügynökké váló Scott Tolzien esetleges távozása esetén legyen megfelelő irányító utánpótlás Aaron Rodgers és Brett Hundley mögé. Williams jelenleg nem kerül a keretbe, de a szezon végeztével azonnal a 90-es bő keret tagja lesz.

 

campbell

William Campbell

érkezése nem annyira meglepő, ugyanakkor elég trükkös húzás. Az nem vitás, hogy a csapat támadó fala jelenleg kritikus pont, így a támadó falember érkezése cseppet sem furcsa. Viszont a keretbe préselése az már nem volt annyira egyszerű, hiszen helyet kellett neki valahogy biztosítani. Nos a Packers vezetősége ezt is megoldotta, mégpedig úgy, hogy sérült listára tette a gyakorló csapatból  (DL) B.J. McBrydeot. William a Michigan egyetemről érkezett, ahol még védő fal emberként játszott. 2013-ban a New York Jets csapata draftolta a hatodik körben és ott már a szezon előtti felkészülés során egyből átrakták a támadó falba ahol végül sikerült kiharcolnia az 53-as keretben maradást, viszont mégsem lépett pályára az alapszakasz egyetlen mérkőzésén sem a 2013-as idényben. A Jets végül 2014 augusztus 30-án kiadta az útját. Ezután megfordult még a Buffalo Bills gyakorló csapatában, de végül 2015 szeptember 4-én onnan is elküldték. Campbell 195 cm magas és mintegy 150 kilót nyom, a Packersben a 62-es mezt fogja majd viselni.

 

 

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful