Packers Hungary Club

Lacy-blog 01.14.

A legújabb Lacy-blogban természetesen a playoff kerül a középpontba, megemlítve a Redskins elleni mérkőzést és persze előretekintve a Cardinals elleni visszavágóra.

“A Washington elleni meccs nem igazán úgy indult, ahogy vártuk, de tudtuk, hogy nem szabad lógatnunk az orrunkat és elvesztenünk a hitet egymásban. Folytattuk a játékot a saját stílusunkban, és végül elkezdtek összejönni a dolgok. Úgy gondolom, hogy egy szép kerek győzelem volt, sikerült minden téren kihasználnunk a lehetőségeinket. A rájátszás meccsek különlegesek, idegenben nyerni pedig különösen jó érzés.

Ezen a héten újabb esélyt kapunk Arizonában. Egy újabb akadály, amit le kell küzdenünk a Super Bowl győzelem felé vezető utunkon, és már alig várom a kihívást. Ritkán kapsz második esélyt egy csapat ellen, szóval továbbra is folytatnunk kell a meggyőző teljesítményt, a játék minden részét tekintve. Tovább kell küzdenünk, és meg kell tartanunk a ritmusunkat. Várom már, hogy lássam a Packer Nationt a hétvégén, Arizonában is!”

Lacy-blog 01-14

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful