Packers Hungary Club

Larry Fitzgerald megfizet a bűnéért!

Természetesen miután a Cardinals elleni mérkőzésen alul maradtunk, nincs értelme azokon a dolgokon csámcsogni mi miért történt úgy, ahogy. Ám az igazságossághoz mindenképpen megjár a mérkőzésen elkövetett durva szabálytalanság(ok) megfelelő “díjazása”. Mint tudjuk ez az NFL berkeiben az elkövetett dolog súlyosságától függ és általában a kisebb kihágásokat (a játékosok fizetéséhez mérten) csekély pénzbírsággal büntetik. Nem történt ez másképp most sem, hiszen Larry Fitzgerald a Cardinals sztár elkapója is (mindössze) 23152 dollárt lesz majd kénytelen befizetni a liga kasszájába.

sad-larry cikkbe

Az ok ismeretes: Larry fiú az ellenünk játszott mérkőzésen a harmadik negyedben elkövetett egy illegális vakoldali blokkot  a safety-nken, Morgan Burnetten, ezzel segítve a saját csapattársát (WR)John Brownt. A helyzetet súlyosbította az is, hogy a liga szakértői által  utólag többször megvizsgált esetnél azt is bizonyítottnak látják, hogy Fitzgerald szándékosan Burnett fejére támadt a blokkolás során. Kicsinyke szépség tapasz ez nekünk Packers szurkolóknak, hiszen ez a pénzbüntetés nevetségesen alacsony, de azért jó tudni, hogy odafigyelnek az ilyen esetekre a profi liga vezetői.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful