Packers Hungary Club

Matthews vissza szélre!

matthews_brees

Mike McCarthy a szezont lezáró sajtótájékoztatón egy igen örömteli hírt közölt a jelenlévő újságírókkal. Elmondta, hogy az offseason és a felkészülés egyik célja az lesz, hogy Clay Matthewst visszamozgassák eredeti posztjára és újra OLB-ként terrorizálhassa az ellenfelek irányítóit.

Ez mindenképp örömteli hír, hiszen ez az amihez Matthews a legjobban ért. Tavaly a bye-weeket követően amolyan kényszer szülte megoldás volt CM középre mozgatása, ugyanis a futás elleni védekezése botrányosan rossz volt a csapatnak. A dolog bevált és jelentőset javult a védelem, így ebben a szezonban is többnyire középen maradt Matthews.

AJ Hawk a csapat egyik meghatározó ILB-je a 2014-es szezon után távozott a csapatból, sokat kopott már a sebessége és hiába gyártotta a tackle-öket százszámra, játéka már nem volt kielégítő. Barrington rögtön az idei év elején IR listára került, az újonc Jake Ryan pedig még nagyon rutintalan volt, ezért CM továbbra is középen vitézkedett eleinte Joe Thomas és Nate Palmer társaságában. A szezon második felére Jake Ryan is egyre több lehetőséget kapott, így mind Thomas, mind Palmer a padon találta magát.

McCarthy bejelentése több kérdést is felvet, ki lesz Jake Ryan párja középen? A sérülésből felépülő Sam Barrington? Esetleg a drafton próbálnak majd egy, a kezdetektől bevethető ILB-t szerezni?

Bárhogy is lesz mi csak örülünk a bejelentésnek, főleg ha Peppers tényleg visszavonul, kelleni fog a szélre egy stabilan magas szinten teljesítő passzsiettető.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful