Packers Hungary Club

McCarthy is utazik

mccarthy

Az idei Pro Bowlra Aaron Rodgers, Josh Sitton, Clay Matthews és John Kunh utazik el Hawaii-ra. Minden jel arra mutat, hogy az egyik csapat edzői feladatát Mike McCarthy és stábja fogja ellátni. Az elmúlt években vált rutinná az a szokás, hogy a két legmagasabb kiemeléssel rendelkező divíziókörben kieső alakulat edzőit kérik fel a Pro Bowl csapatok irányítására. Ennek megfelelően a másik együttest Andy Reid és stábja fogja valószínűleg vezetni.

A 2014-es Pro Bowl óta megszűnt a klasszikus AFC-NFC párosítás és egy sokkal szórakoztatóbb formulára cserélték a játék lebonyolítását a már unalomig ismert helyett. Egy-egy visszavonult legendás játékost választanak ki csapatkapitánynak, akik a drafton megszokott rendszer szerint állítják össze saját csapatukat. Az első ilyen találkozót Jerry Rice, a másodikat Michael Irvin csapata nyerte. Ebben az évben ez a két győztes csapatkapitány fog összecsapni. Hogy melyikük gárdáját fogja McCarthy koordinálni azt egyelőre még nem tudni.

Tavaly egyébként a Pro Bowlt Arizonában rendezték, pont abban a stadionba ahol most vereséget szenvedtünk a Cardinals ellen. Szerencsére azonban idén visszakerült Hawaii-ra az esemény, így nem okoz majd problémát a Packers játékosoknak a visszatérés. A gálamérkőzés január 31-én lesz.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful