Packers Hungary Club

Mike Neal középiskolai mezszámát visszavonultatják

Egyre több amerikai középiskolában válik hagyománnyá, a korábban onnan kikerülő, később hírességgé váló egykori tanulók megtisztelése. Mike Neal Green Bay Packers linebacker is abban a megtiszteltetésben részesül, hogy az Indiana állambeli Merrillville High School (ahova Neal járt) Pirates csapata visszavonultatja a 92-es számú mezt, amit Mike viselt középiskolai éveiben a csapatban. Mike Nealen kívül több jelenlegi NFL játékos is a merrillville-i középiskolából került ki, például Eugene Wilson (New England Patriots), Tom Jelesky (Philadelphia Eagles) és Jamel Williams (Washington Redskins).

neal pirates 92

 

Neallel kapcsolatban érdekesség, hogy később, a Purdue egyetemi csapatban is a 92-es számot viselte és a képen látható úriemberrel alkották ketten a védelem gerincét, a fotón (jobb oldalt 93-as mezben) mellette álló fiatalember pedig nem más, mint az a Kawann Short, aki jelenleg a Carolina Panthers első számú defensive tackle-je. További érdekesség, hogy Adam Neal, Mike fiatalabb öccse is ugyanebbe a suliba jár, éppen utolsó éves és természetesen aktív játékosa a Merrillville Pirates csapatának. Adam is linebacker poszton játszik, mint a bátyus, ám ő néha beugrik elkapóként is ha kell. Az sem éppen szokványos, hogy Adam Neal az 1-es számú mezt viseli a Pirates csapatában.

adamneal

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful