Packers Hungary Club

Munn cáfol!

Mint tegnap megírtuk a OK! magazin biztos forrásokra támaszkodva állította, hogy a Aaron Rodgers tavaly év végén megkérte kedvese Olivia Munn kezét. Ezt több nagyobb híroldal is átvette, és mivel cáfolat nem jött tényként kezelték a dolgot. Egészen eddig. Nem hiába fogalmaztam én is feltételes módban, hiszen amíg hivatalosan nem erősíti meg a pár a dolgot, addig csupán feltételezés marad.

Munn kisasszony az Instagramon tett közzé egy fényképet, amin édesanyjával folytat beszélgetést. A kedves anyuka sok sikert kívánt a lányának és biztosította róla, hogy az egész család kedveli Aaront, mindenben támogatják a leendő házasságot. A válasz viszont nem várt információkat tartogatott, ugyanis Cool néni közölte a muterrel, hogy ne higgyen el mindent, amit az interneten olvas, és különben is ő lesz a 8. (de lehet csak a 9.) személy aki először tudni fog arról, ha tényleg eljegyzés történik.

munnchat

Lehet csak a titkolózás része ez a kis színjáték, lehet tényleg nem történt eljegyzés, nem nekünk kell ezt eldönteni. Mi nem kívánunk ezek után állást foglalni, összeházasodnak vagy sem, mindenkor tiszteletben tartjuk ARod döntését.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful