Packers Hungary Club

Nem fényes a helyzet

sam shields

Egyelőre sajnos nem érkeztek jó hírek a sérültekről a szombati visszavágó előtt. Sam Shields játéka továbbra is kérdéses, az agyrázkódása a vártnál súlyosabb, felépülése jóval lassabb, mint ahogy a csapat remélte. Shields még a 14. héten a Dallas elleni mérkőzésen szenvedett agyrázkódást, azóta halogatják a visszatérését, ha most sem tudja vállalni a játékot, akkor ez lesz zsinórban az ötödik kihagyott mérkőzése.

Shields esetleges kiesése még csak hagyján, az újonc cornerek tisztességgel helytállnak idén, ami nagyobb baj, hogy közülük se biztos, hogy mindenki bevethető lesz. Quinten Rollins a Redskins elleni mérkőzés harmadik negyedében szenvedett combsérülését, helyét LaDarius Gunter vette át. Róla nem sokat lehet tudni, McCarthy a tegnapi sajtótájékoztatón meglehetősen ködösen fogalmazott vele kapcsolatban.

A támadók oldaláról a legnagyobb hiányzó Davante Adams lesz. Bár Adams közvetlen a mérkőzést követően bizakodóan nyilatkozott, McCarthy szerint a trénerek egészen más véleményen vannak a fiatal elkapó egészségéről mint maga a játékos. Ez semmi esetre sem jelent jót, ugyanis már most úgy gondolják, hogy Adams nem fog tudni játszani a Cardinals ellen, a diagnózis: MCL rándulás.

Ha ő is kiesik, akkor mindössze négy bevethető elkapónk lesz a divíziókörben: James Jones, Randall Cobb, Jeff Janis és Jared Abbrederis. Esetleg még a gyakorló csapatból van lehetőség Henry Mitchell és Ed Williams felhozására.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful