Packers Hungary Club

Packers HoF beiktatás

160115-packers-HOF-950

Idén a 46. Packers Hall of Fame beiktatási ceremóniára 2016 június 16-án kerül sor a Lambeau Fielden. Idén két játékost egy riportert ért a neves megtiszteltetés, név szerint: Chad Cifftont, Nick Collinst és Russ Winnie-t.

Chad Clifton a 2000-es draft második körében kiválasztott offensive tackle 165 mérkőzésen lépett pályára pályafutása alatt, ebből 160-szor kezdőként. Mindössze egyetlen OT játékos van a Packers történetében, aki ennél többször képviselte a Green Bayt a pályán, Forrest Gregg (187 mérkőzés). 2004-ben tagja volt annak a falnak, akik az egész szezonban 14 sacket engedélyeztek összesen, nyolc mérkőzésen egyáltalán nem. Kétszer választották Pro Bowlba (2007 és 2010) és tagja volt a Super Bowl XLV győztes csapatának.

Nick Collins szintén második körben kiválasztott játékos volt, ő a 2005-ös drafton kelt el. Mindössze hét szezont játszott a csapattal, de az egyik legkiemelkedőbb safety volt a ligában, igazi playmaker játékos volt. Karrierje alatt 21 interceptiont jegyzett valamint 83 levédekezett passzt. A súlyos nyaksérülés miatt visszavonult kiválóság zsinórban háromszor lett Pro Bowl tag és szintén részese volt a Packers legutóbbi Super Bowl győzelmének. Nem is akármilyen játékkal segítette a győzelemhez a csapatot, az első negyed végén egy 37 yardos INT return TD-t mutatott be.

Az előbbi két úriemberre biztos sokan emlékeztek, nem volt olyan rég, sokan még játszani is biztos láttátok őket. Russ Winnie neve valószínűleg senkinek nem mond semmit, pedig nagy szerepe volt a kezdeti években abban, hogy erős és összetartó szurkolói bázis alakult ki a Packers körül. 1929 és 1948 között, még a televíziózás kora előtt az állambeli lakosok az ő hangját hallva élvezhették végig a Packers és a Wisconsin egyetem mérkőzéseit a rádiós közvetítések alatt. Ted Husing a CBS legendás közvetítője nemes egyszerűséggel csak annyit mondott Winnie-ről, soha senki az államokban nem közvetített annyi mérkőzést mint Ő.  A Packers idén elhunyt történésze, Lee Remmel így nyilatkozott róla: “Imádtam a drámai stílusát, kiválló szókincse volt és remekül ki tudta magát fejezni.” 1956-ban 49 éves hunyt el, Isten nyugosztalja.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful