Packers Hungary Club

Peppers kétségei

A 2015-ös szezon utolsó sajtótájékoztatóján Julius Peppers egy újságíró jövőjét firtató kérdésére azt a nem várt választ adta, hogy nem biztos a folytatásban, majd beszélnek róla ha annak eljön az ideje. Julius Peppers pár napja múlt 36 éves így nem meglepő, hogy lassan már a visszavonuláson gondolkozik.

Peppers a 2002-es draft első körének második választottja volt a Carolina Panthers által, itt nyolc szezont húzott le mint defensive end, ezt követően 2011 és 2013 között a Chicago Bears tagja volt mielőtt 2014-ben Green Bay-be igazolt.

juliuspeppers

A Packersnél új poszton villanthatta meg képességeit, ugyanis mind a Panthersben, mind a Bearsben 4-3-as defensive end volt, a Lambeau-n pedig 3-4-es OLB-t játszott. Szerződéséből még egy év hátra van, 2016-ban 10,5 millió dollárt foglalna el a fizetési sapkából, ami a negyedik legtöbb a csapatban.

Bár már 36 éves kivételes munkamorálja és fizikuma van, egyetlen edzést sem hagyott ki, utoljára 2007-ben volt kihagyott mérkőzése. Tagja volt a Panthers 2003-as csapatának, akik egészen a Super Bowlig meneteltek, de ott végül a Patriots parancsolt megálljt, így a gyűrű még hiányzik kivételes karrierjéből.

Pályafutása alatt 136 sacket gyűjtött, ami a liga történetének 9. legtöbb egysége, az aktív játékosok közül Jared Allennel holtversenyben a legtöbb. Kilenc szezonban ért el 10 vagy annál több sacket, amivel szintén az élmezőnyben van. Emellett 11 interceptiont és 6 touchdownt is fel tud mutatni, kétségtelen, hogy leendő Hall of Famer játékosról beszélhetünk.

Mindenképpen veszteség lesz a csapat számára, ha tényleg a visszavonulás mellett dönt, de reméljük azért még egyszer utoljára neki fut, hogy megszerezze a hőn áhított gyűrűjét ezzel kitöltve a három éves szerződését.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful