Packers Hungary Club

PHC Fantasy Playoff Challenge

Befejeződtek a fantasy ligák, de a műfaj rajongóinak azért a playoffban is lehet mit csinálniuk: itt a fantasy playoff challenge, egy alternatív módja a fantasy focinak.

A hagyományostól eltérően itt korlátlan számú versenyző versenyezhet egymással egy csoportban, annak köszönhetően hogy mivel a csapatok és a választható játékosok száma jóval kevesebb a playoffban, egy játékost akárhányan választhatnak. Ez eddig olyan mint az úgynevezett daily fantasy ligák, de még meg lett bolondítva egy fontos csavarral: ha meghagysz egy játékost az előző heti keretedből, akkor a következő héten dupla, utána tripla, illetve végül akár négyszeres pontot hoz. Érdemes tehát előre spekulálni, olyan csapatot kialakítani aki amellett hogy abban a körben szépen fog teljesíteni, a következő hetekben is így fog tenni.

A játékhoz az NFL.com égisze alatt működő bármilyen oldalon lehet regisztrálni, például a sima nfl fantasy oldalon, a gamepassen, vagy az nfl főoldalán.

Ezután ezen a linken kell csatlakozni a csoportunkhoz:

http://playoffchallenge.fantasy.nfl.com/group/253945

és a My picksnél beállítani a csapatod.

Sok sikert mindenkinek!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful