Packers Hungary Club

Quarless szezonjának vége!

Quarless

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a szezon nem Andrew Quarless nagy éve volt. Sem a futballpályán, sem azon kívül. Kezdődött még az offseason alatt a lövöldözéses balhéval, amit ezer dolláros bírsággal és egy év próbaidővel díjazott a hatóság (a liga sem felejtette el, az ügye még Goodellre vár). Pár hónappal később családi tragédia érte, Andrew párja várandós volt, a leendő kislány szülés közben életét vesztette.

A pályán se úgy alakultak a dolgai, ahogy várta. A Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen egy ínszalag szakadt el a térdében aminek következtében visszatérős IR listára került. Három héttel ezelőtt az Arizona elleni mérkőzésen tudott pályára lépni először, az egész szezonban összesen 128 snapet tudott a pályán tölteni. Így nem meglepő, hogy szinte semmit nem tudott hozzátenni a csapat támadójátékához, 4 elkapásból 31 yardot ért el, ami karrierje legrosszabb évét jelenti.

A vesszőfutása tovább folytatódik, ugyanis mint kiderült sérült térde nem jött rendbe teljesen, több alkalommal le kellett szívni a felgyülemlett folyadékot a térdéből. A csapat úgy döntött nem kockáztatja a fiatal játékos egészségét és IR listára tette Quarlesst, ezzel hivatalosan is véget ért a kiábrándító szezonja.

Quarless legnagyobb szerencséje, hogy a csapat nagyon rosszul áll a tight endekkel, a szezon végén szabadügynök lesz, jövője így is kérdéses. Hat éves pályafutása alatt két szezont tudott csak végig játszani, legjobb évében 29 elkapásból 328 yardot és 3 TD-t ért el.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful