Packers Hungary Club

Tizen is kipróbáláson, köztük egy egykori Badgers játékos

Úgy fest, ipari méreteket kezd ölteni a játékos válogatás Green Bayben. Most nem kevesebb mint tíz játékos érkezik próbajátékra a közel jövőben, köztük az egykori wisconsin egyetemi védő falember Ethan Hemer.

ethan steelers

Ethan Hemer

nem kelt el annak idején a 2013-as drafton, de a Steelers csapata alkalmazta a gyakorló egységébe. Két évet és egy előszezont töltött el Pittsburghben, ahol végül csak a kilenc előszezon meccsen lépett pályára és ezeken összesen nyolc tackle és két sack került be a neve mellé a statisztikákba. Négy éves Wisconsin Badgerses pályafutása során összesen 89 tacklet, öt tackle for a loss-t és két sacket jegyzett.

Rajta kívül a kipróbálásra érkezők közül ketten már kaptak is szerződést (lásd korábbi cikk), illetve hármójukon kívül még a következő játékosok kapnak majd lehetőséget:

(DL) Lavon Hooks – ő volt már a Packers alkalmazásában korábban egy training camp idejéig

(WR) Conner Vernon (Duke egyetem) -ő az egyik legimpresszívebb játékos, ugyanis minden idők legtöbb elkapott yardjával büszkélkedhet melyet az egykori egyetemi csapatában a mai napig nem tudott senki felül múlni (3749 yard). Korábban megjárta már a Raiders, Browns, Bengals és a Lions csapatát is.

(WR) Jarrod West (Syracuse egyetemről)

(T) Cody Booth (Temple egyetem)

(LB) Kacy Rodgers (Miami egyetem)

(DL)  Quayshawne Buckley (Idaho)

(DL) Davon Walls (Lincoln)

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful