Packers Hungary Club

Új edzőt kapnak a futóink.

Miután a hét elején megváltunk Sam Gash RB edzőtől, nem kellett sokáig várni mire meglett az utódja. Ben Sirmans érkezett a helyére, aki a múlt szezonban még a St. Louis Rams futóival végzett nem is rossz munkát, hiszen gondoljunk csak az újonc Tod Gurley szenzációs első éves szereplésére.

ben sirmas

Sirmas több egyetemi csapatnál megfordult mielőtt az NFL-be került, többek között a Rutgers, Boston College továbbá a  Maine, Kent State és Michigan State egyetemeken is eltöltött némi időt. Mindenhol a futók edzését végezte. Green Bayben nagy feladatok elé nézhet, hiszen az újonc szerződésének utolsó évébe lépő Eddie Lacyt kell majd újra a legjobb formájába hoznia, illetve ha a második számú futó James Starks nem kap új szerződést (FA státuszba került a szezon végével) és a veterán fullback John Kuhn visszavonul vagy ugyancsak nem kap újabb szerződést, akkor a sorban következő  (RB) John Crockett (vagy az esetlegesen az idei draftról érkező más újonc futót) és  Aaron Ripkowskit(FB) is neki kell majd felkészítenie a szeptemberben induló új szezonra. Reméljük sikerül majd jól helytállnia.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful