Packers Hungary Club

A Packers játsza az idei Hall of Fame mérkőzést Cantonban a Colts ellen

2016 augusztus 7-én a Packers-Colts Hall of Fame mérkőzéssel indul majd hivatalosan az idei előszezon, jelentették be nemrég hivatalosan az NFL liga képviselői. A meccs előtt kerül majd beiktatásra Brett Favre, a Packers, Jets és Vikings egykori legendás irányítója a Pro Football Hall of Fame-be. Az esemény mint mindig a Tom Benson Hall of Fame Stadionban (Canton, Ohio) lesz majd megtartva. Favre mellett még több egykori klasszis is bekerül a hallhatatlanok közé, mint például a gálameccs másik résztvevő csapatának egykori játékosa (WR) Marvin Harrison és volt vezető edzője  Tony Dungy, illetve az egykori Steelers LB fenomén, későbbi Packers LB edző Kevin Greene is.

pack hof 3

 

A két csapat előszezon mérkőzésen utoljára 2011-ben találkozott és alapszakasz meccsen is csak 2012-ben csaptak össze legutóbb. Összesen kilencszer játszott a két gárda előszezon derbit és eddig a Packers öt, míg a Colts négy meccset nyert, de ezeknek az eredményeknek természetesen nem sok jelentősége van, hiszen csupán csak statisztikai adatok. HOF mérkőzést a Packers ezidáig négy alkalommal vívott a múltban, egy győzelem, két vereség és egy döntetlen eredménnyel.

Packers in HOF Game (1-2-1)

1969 vs. Atlanta (W, 38-24)
1980 vs. San Diego (T, 0-0)
1993 vs. L.A. Raiders (L, 19-3)
2003 vs. Kansas City (L, 9-0)

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful