Packers Hungary Club

Aaron Rodgers kisebb műtéten esett át

Mint kiderült, Aaron Rodgers már hosszabb ideje bajlódott egy kisebb térdsérüléssel, ami azonban sosem került be hivatalosan  szezon közben a sérülés jelentésekbe. Arod végül az elvesztett Arizona Cardinals elleni PlayOff mérkőzés után döntött úgy, hogy rendbe teteti a régóta húzódó térdproblémáját és elvégeztette a kisebb korrekciós műtétet a bal térdén. A műtét (saját bevallása szerint) jól sikerült, minden rendben ment és áprilisra, a következő szezonra való felkészülés kezdetére 100%-osan rendben lesz.

ansah arod cikkbe

A sérülést információink szerint még a tavaly novemberi (10. heti) Detroit elleni mérkőzésen szedte össze, amikor az egyik snap során a Lions kiváló DE-je Ziggy Ansah a földre vitte. Mostmár tudjuk, hogy ezután a mérkőzés után két héten át trükközött a csapat az injury report-al egy kicsit, hiszen bár Rodgers  felkerült rá probable státuszban, de hivatalosan nem a térdsérülésével, hanem a jobb vállának sérülése volt az indok. Később picit javulhatott a bal térde, ugyanis Aaron végig vállalta az összes mérkőzést az alapszakaszban és a rájátszásban is. A szezon lezárta után azonban mindenképpen szükség volt a műtéti beavatkozásra, amit végül nem is halogattak tovább.

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful