Packers Hungary Club

Három Packers játékos is ünnepelhet

Nem egy, nem is kettő, rögtön három Packers játékos is  ünnepelheti a születésnapját! A legidősebb közülük James Starks

james starks

aki kereken a harmincadikat töltötte be, James Darell Starks 1986 február 25-én látta meg a napvilágot a New York állambeli Niagara Falls településen. A helyi középiskola elvégzése után a Buffaloi (University of Buffalo, The State University of New York)  egyetemre került ahol két egymást követő évben is 1000 futott yard fölé került mint futó játékos. Végzős évében sajnos egyetlen meccsen sem tudott pályára lépni egy súlyos vállsérülés miatt, de így is nagyon jó eredményekkel büszkélkedhetett a 2010-es draft előtt (összesen 3140 futott yard és 40 TD). A Packers a hatodik körben választotta ki a 193-ként. Sajnálatos módon a profi karrierje sem indult szerencsésen, ugyanis rögtön a felkészülés alatt ismét komoly sérülést szenvedett, ami miatt majdnem a teljes újonc szezonját ki kellett hagynia. Végül a rájátszásban azért szerephez jutott és a Pittsburgh Steelers elleni győztes SuperBowl-on is futott 52 yardot. Eddie Lacy érkezése óta inkább csak backup(második) RB-ként tartották számon a csapatnál, de amikor szóhoz jutott mindig maximálisan odatette magát, ami a múlt szezonban gyengélkedő Lacy teljesítményét nagyon jól korrigálta. Bizonyára sokan sajnáljuk, hogy szabad ügynökké válik márciustól és még a 2015-2016-os  jól sikerült  szezonja után sem biztos, hogy újra igazolja majd a csapat. Isten éltesse!

A nigériai származású  Ayokunmi Christopher Oluwaseun “Chris” Banjo 1990 február 26-án jött e világra(26 éves lett) a Texas állambeli Sugar Land helységben.

Green Bay Packers defensive back Chris Banjo (32) is shown during the fourth quarter of their game against the Seattle Seahawks  Friday, August 23, 2013 at Lambeau Field in Green Bay, Wis. MARK HOFFMAN/MHOFFMAN@JOURNALSENTINEL.COM

A középiskola után az ifjú Chris a Southern Methodist University (SMU) diákjaként folytatta tanulmányait és focis pályafutását. A négy egyetemi éve alatt összesen 174 tackle 4 interception és 2 fumble visszahordás került fel a neve mellé a statisztikákba, amelyek alapján az ESPN.com a 95. legjobb safety-ként rangsorolta a végzős éve után, a 2012-es draft előtt. Ennek ellenére nem kelt el a drafton és bár az Oakland Raiders és a Pittsburgh Steelers csapatánál is megfordult, egyik helyen sem kapott szerződést. Végül 2013 áprilisában a Jacksonville Jaguars igazolta le a szabadügynök piacról, ám ott sem töltött túl sok időt, mivel 2013 július 25-én onnan is elküldték. Nem kellett sokáig bánkódnia hiszen a Packers négy nap múlva lecsapott rá egy egyéves szerződéssel. 2014 februárjában a csapat meghosszabbította a szerződését és bár eleinte előfordult, hogy csak a gyakorló csapatban kapott helyet, azóta kiharcolta mindig az aktív keretben maradást. Isten éltesse!

Kennard Backman 1993 február 26-án született (23 éves lett)  a Georgia állambeli Austellben.

kennard backman

A helyi Mableton (Whitefield) középiskola elvégzését követően a University of Alabama Birmingham, Blazers nevezetű egyetemi foci csapatát erősítette. Egyetemi évei alatt 48 mérkőzésen lépett pályára, ebből 37 alkalommal TE poszton. Összesen 96 elkapott labdából 979 yardot produkált és 7 TD-t szerzett, s ezzel a 2014-es John Mackey Awardra is jelölést kapott, illetve a végzős évfolyam legjobb Tight Endjei közé sorolták. A Packers a tavalyi draft hatodik körében húzta be a 213-ik pickre. Isten éltesse őt is!

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful