Packers Hungary Club

Isten éltesse JC Trettert!

1991 február 12-én, pontosan 25 évvel ezelőtt a New York állambeli Batavia nevezetű kisvárosban világra jött Joseph Carl Tretter Jr. A kis Joseph a helyi Akron Central High School középiskolában nevelkedett és korán elkezdett sportolni. Az iskola  Akron Central Tigers nevű amerikai foci és kosárlabda csapatában is játszott. Már akkoriban is figyelemre méltóan szerepelt mindkét sportágban, de mivel kamaszodva a testsúlya hirtelen gyarapodásnak indult, így egyre inkább a foci felé orientálódott.

JC Tretter

A középiskola befejeztével a tanulmányait a Cornell egyetemen folytatta, ahol természetesen a sport tevékenységeket sem hanyagolta. Érdekesség, hogy erre az egyetemre járt a lánytestvére Katie és korábban három nagybátyja is. Tretter 2009-2012-ig az egyetem Cornell Big Red focicsapatában koptatta a füvet, eleinte még tight endként (TE) játszott, csak az utolsó két évében került át a támadó falba tackle pozícióba. Senior évében beválasztották az egyetemi liga(All-Ivy League) első számú válogatottjába, és az All American Honors (FCS) harmadik csapatába(Beyond Sports College Network és The Sports Network szervezetek által prezentált egész országra kiterjedő egyetemi évfolyami válogatottak). Profi pályafutása 2013-ban indult, amikor a Packers a draft negyedik körében kiválasztotta. Sajnos az újonc szezonja nem túl szerencsésen indult, hiszen rögtön összeszedett egy csúnya boka törést még a felkészülés során, ami miatt 2013 decemberéig sérült listán vesztegelt. A 2013-2014-es rookie szezonjában végül nem is lépett pályára, csak a következő szezonban 2014-ben tudott bemutatkozni élesben. Azóta jól beintegrálódott a támadó falba, eredeti center posztját végül( a sérülése miatt) a helyére érkező újonc Corey Linsley vette át, de Tretter tackle pozícióban is nagyon hasznos munkát végez a csapat támadó egységében. Reméljük még sokáig szolgálja majd a Sajtfejeket az elkövetkezendő években!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JC!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful