Packers Hungary Club

Jake Ryan 24 éves lett

1992 február 27-én az Ohio állambeli Westlake városában megszületett Jacob William Ryan. Igazi amerikai focis családból származik, édesapja Tim, a Wake Forrest csapatát erősítette 1980-1984 között elkapóként, testvérei Connnor elkapóként, Zack pedig linebackerként űzi a tojáslabda sportot. A középiskolát a Clevelandi St.Ignatius tanintézményben végezte, majd a Michigan egyetemtől kapott ösztöndíjat. Már a középiskolában is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a focipályán linebacker poszton, végzős évében beválogatták az Ohio North-South All-Star csapatába is. Az egyetemi csapatban folytatta kiváló szereplését és a Wolverines csapatában Brady Hoke vezető edző keze alatt olyan címet zsebelt be (többször is)  mint a hét 10 legnagyobb-legjobb védő játékosának egyike (Big Ten Defensive player of the week), továbbá a Big Ten co-Defensive Player of the Week titulust és versenyben volt többek közt a Butkus és Lombardi Award elnyerésében. Beválogatták a korosztályos  All-Big Ten second teambe is.

Ryan cikkbe 2

Ryan a 2013-as felkészülés során  egy ACL sérülés miatt hosszabb időt volt kénytelen kihagyni, de  2013 októberében már visszatért a pályára és végigjátszotta a hátralevő meccseket, melynek erdményeképpen  beválogatták a first team All-Big Ten-be, illetve kiválasztott lett a  2014 College Football All-America Team-be is a  Sports Illustrated által. A Packers a 2015-ös drafton választotta ki a 4 kör 129. pickre. Azóta jól sikerült az újonc éve, kiváló teljesítményt nyújtott és remekül beilleszkedett a speciális egységbe és a védő gárdába is. Isten éltesse!

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful