Packers Hungary Club

Julius Peppers még játszani szeretne a Packersben

Jó hatással lehetett a napfény a veterán LB-nkre, ugyanis az Arizona Cardinals elleni vesztes mérkőzés után még fanyalgó és az öltözőben csak keserűen nyilatkozó Julius Peppers azt mondta a Hawaii gálameccs közben vele diskuráló Jason Cole BleecherReport.com újságírójának, hogy ő bizony ki szeretné tölteni a szerződésében meghatározott idejét Green Bayben és reméli, hogy játszhat még Zöld-Aranyban a 2016-2017-es szezonban is!

Peppers cikkbe

Közvetlenül az Arizona elleni vesztes mérkőzés után arra a kérdésre, hogy játszik-e majd a következő szezonban is, csupán röviden tömören ennyit válaszolt még az öltözőben Ryan Woodnak (PackersNews): “-Not sure!” vagyis -Nem biztos!

Ezek után nem voltak túl biztatóak a kilátások vele kapcsolatban, ám úgy látszik azóta fordult vele egyet a világ és a Pro Bowlon tett kijelentése alapján nem (kizárólag) rajta fog múlni, hogy láthatjuk-e még idén szeptembertől is a kezdő csapatunk védelmi egységében. Innentől tehát az lehet a legfőbb kérdés, hogy a csapatvezetés miként dönt, hiszen az anyagiak közbeszólhatnak. Peppers az utolsó évét töltené ki a három éves szerződéséből (10,5 millióért) és bár ha elküldené a csapat, 2,5 millio dollár dead money mellett 8 milliót szabadíthatna fel a sapka alatt, ám a tavalyról megspórolt mintegy 20 millió dollár tükrében ez nem lenne feltétlenül égető fontosságú, pláne ha figyelembe vesszük az egyébként is évről évre növekvő fizetési sapka összegét. Az viszont nagy kérdés lehet még, hogy ha a Packers valahogy megpróbálná át strukturálni Peppers szerződését, akkor azt Julius vajon elfogadná?

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful