Packers Hungary Club

Kevin Greene már vissza kacsingat az NFL felé

Körülbelül  két évvel ezelőtt sajnálatos módon úgy döntött Kevin Greene, a Packers akkori linebacker edzője, hogy több időt szeretne a családjával tölteni (legalábbis akkor ezt hozta fel indokként), ezért (határozatlan ideig) abba hagyja edzői tevékenységét.

Kevin greene cikkbe

Nagyon úgy fest a dolog, hogy máris meggondolta magát az egykori Steelers klasszis és ismét munkába szeretne állni edzőként, legalábbis ezt mondta Pete Doughertynek, a  Green Bay Press-Gazette zsurnalisztájának  múlt héten, amikor összefutottak San Franciscoban. Persze azonnal megkérdezték az üggyel kapcsolatban Dom Caperst is a Packers védelem guruját, sajnos ő azt nyilatkozta, hogy bár nagyon jó munkát végzett  Greene az alatt az öt év alatt amíg a csapatnál volt, de jelenleg nincs szándékában a Packersnek új LB edzőt alkalmazni. A friss Hall of Famer Greene ettől függetlenül könnyen találhat magának munkát a ligán belül, hiszen a jó szakember aranyat ér, ő pedig köztudottan a legjobbak egyike.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful