Packers Hungary Club

NFL Honors 2016

rodgerstorodgers

5. éve rendezték meg az NFL Honors gálát, ahol az alapszakasz legjobbjait a Super Bowlt megelőző gálaeseményen díjazzák. Több kategóriában is győzteseket hirdetnek, emellett az aktuális és Hall of Fame tagjait is ekkor mutatják be.

Ez az év sajnos nem a lehengerlő Packers teljesítményről volt hangos, ennek ellenére egy elismerést így is elhozott a csapat a gáláról. Jelesül a Bridgestone Performance Play of the Year elismerést, ami a szezon legszebb játékának jár. Ezt a Miracle in Motown néven elhíresült Rodgers-to-Rodgers mérkőzést eldöntő Hail Mary passz kapta.

Emellett pedig a várakozásoknak megfelelően Brett Favre is beiktatásra került a Halhatatlanok Csarnokába ezzel végérvényesen lezártnak és kereknek tekinthető legendás karrierje miután idén, a Hálaadás napi mérkőzésen a mezszámát is visszavonultatta a csapat.

favre

Továbbá az egykori Packers játékos, a szezon végén a Raidersből visszavonuló Charles Woodson is a díjazottak között volt, ő az Art Rooney-ról elnevezett fair play díjat vehette át, ráadásul Aaron Rodgers adta át neki az elismerésért járó trófeát.

woodson

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful