Packers Hungary Club

Tovább fejlődik a Lambeau Field

Mint már többször beszámoltunk róla a Titletown Distric nevü projekt hosszas tervezés és párbeszédet követően a kivitelezési szakaszba érkezett. De nem csak az új szórakoztató komplexumon dolgoznak teljes erővel, a Lambeau Field is folyamatosan megújuló.

Az Átrium átalakítása és renoválása már teljes egészében befejeződött, de ezzel nem állnak meg a fejlesztések. Egy 55 milliós, 2 éves projekt keretében a páholyok felújítása és modernizálása kerül most a középpontba. A mostani páholyokat még 2003-ban adták a nagyközönség számára és azóta semmilyen komolyabb fejlesztésen nem estek át, tehát több mint 10 éve változatlan a kialakításuk.

lambeauclub

Hosszas kutatás és felmérést követően a páholy jegyek tulajdonosaival is egyeztettek, bevonták őket a fejlesztési projekt terveibe és figyelembe vették az igényeket, hiszen az ő maximális kiszolgálása a fő célja ennek a tervnek. A tulajdonosok elmondták, a legnagyobb igényük az, hogy minél jobban részesei legyenek a mérkőzések alatti semmihez sem fogható atmoszférának.

“A páholyokba történő ismételt befektetés nagyon fontos számunkra, annak érdekében, hogy továbbra is a lehető legjobb meccsnapi élményt biztosíthassuk a stadion teljes területén. Szeretnénk, hogy az ott ülő szurkolók is bevonva érezzék magukat a mérkőzésbe, és ezek a fejlesztések segítségével elérhetjük majd ezt a célunkat.” – mondta a tervekről Mark Murphy a Packers elnöke

Ennek keretében új ablakrendszert telepítenek a páholyokba, amit a tulajdonos saját maga tud majd vezérelni, mennyire legyenek nyitva illetve csukva. Maga a páholyok is teljesen átalakulnak, a mellett, hogy teljesen felújítják őket, új szőnyegeket, festést és teljesen új bútorokat is kapnak majd. Emellett egy teljesen modern videófalat, új, korszerűbb tévéket és hangrendszert is telepítenek. A kivitelezést a következő két holtszezonban fogják megvalósítani, a 2017-es szezon kezdetéig fogják teljesen befejezni.

lambeauparkinglot

A fejlesztések már el is indultak, első lépésként a Lambeau Field észak-keleti sarkában található parkoló helyére építenek egy vízelvezető medencét, aminek az a feladata, hogy a viharok alatt a stadionra zúduló rengeteg esővizet összegyűjtse. Ennek megépítése mintegy 4,4 millió dollárra rúg majd a tervezett 55 milliós teljes költségvetésből.

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful